четвъртък, 1 ноември 2018 г.

Как да избегнете проблемите с ерекцията



Изследвания от специалисти показват, че смущенията в ерекцията настъпват с напредването на възрастта.

Само 2% от мъжете преди да навършат 30 години имат проблеми с ерекцията , но след 40 годишна възраст, данните показват, че над 40% от мъжете страдат от еректилна дисфункция. С напредването на възрастта проблемите с ерекцията набъбват, а нормалният интимен живот на мъжа се превръща в мираж. Само 39 % от мъжете след 40-години водят пълноценен сексуален живот.

Психиката на един мъж може да се срина само ако чуе думата импотентност, затова и лекарите избягват да я използват като термин. По често от уролог можете да чуете проблемът да бъде изречен като смущение в ерекцията, което е абсолютно същото, но звучащо по-меко.

Ключовият момент за настъпването на еректилната дисфункция е 44-та година от живота на мъжа.Точно това е годината , в която потенцията започва да намалява, а с течение на времето сексуалната форма се губи, като спада нивото на тестостерон, от което зависи и качеството на ерекцията на мъжа.


Причини за еректилна дисфункция

Основно зад тези проблеми много често стоят проблеми с кръвообращението или често срещаното напоследък високо кръвно налягане. Връзката между лошото кръвообращение и еректилната дисфункция се дължи и на затруднения приток на кръв, която достига до пениса. Поради тази причина се появяват и проблемите с ерекцията както и преждевременният й край и свършване.

Екип от специалисти са създали напълно безвредни билкови хапчета за ерекция , които са в огромна помощ на мъжете Ако имате сексуални проблеми и искате да ги разрешите единственото ви решение е Black Ant. Таблетките са 100% натурални и действат благоприятно на еректилната дисфункция и преждевременна еякуляция. С тяхна помощ ще имате силна, здрава, по-мощна и продължителна ерекция. Бъдете истински звяр в леглото със секс стимулант от черна мравка Black Ant.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-често срещаните сексуални проблеми при мъжете

Сексуалната дисфункция може да е свързана с липсата на възбуда, невъзможност до достигането на оргазъм и пр. Най-често срещаните пробл...