сряда, 31 октомври 2018 г.

Проблемна ерекция



Причините за проблемите с ерекцията са различни. Трудностите при получаване и поддържане на ерекция не са присъщи само за мъжете на средна възраст.
По-младите мъже също могат да имат проблеми с либидото. Ако трудностите с ерекцията са в състояние да застрашат връзката ви, тогава е време да обърнете внимание на факторите, които
предизвикват тези проблеми.

Ако не можете да получите ерекция след дълъг и напрегнат ден или вечер след като сте пили, това не е причина за безпокойство. Въпреки това, ако стресът, умората и физическата слабост пречат на парасимпатиковата система, която води до ерекционния процес, състоянието може да стане постоянно, ако не се справите с тези проблеми.

2. Дишайте лесно. Упражнявайте дълбоко дишане през целия ден, особено ако си мислите, че се очертава романтична или сексуална ситуация вечерта.

Дълбокото дишане се осъществява посредством гръдните мускули и това позволява парасимпатиковата система да снабдява с кръв пениса. Може да се използват и други техники на релаксация като медитацията например, за да успокоите своите нерви.

Не се притеснявайте за работа, плащане на сметки или за световната политика. Разбира се, по-лесно е да се каже, отколкото да се направи, ако сте подложен на силен стрес през деня. Но ако помислите за секунда за резултата, който ще получите, ако се отпуснете, вшите притеснения може просто да изчезнат.


3. Работа. Ако стресът в работата не ви позволява да се отпуснете, имате няколко възможности за избор. Подредете графика си така,че да можете да почивате повече на обяд, или да започнете работа по-късно през деня.
  

Предприемете някакви действия и стресът в работата може да ви напусне.Това ще освободи ума ви да мислите за неща ,различни от вашите клиенти  или баланси, като например как се мушкате с партньорката си между чаршафите.

4. Проверка за физически причини. Докато стресът със сигурност се нарежда като един от преобладаващите фактори при еректиална дисфункция и временни проблеми с ерекцията, физическите
болести като високо кръвно налягане и диабета също може да се намесят в любовния ви живот. Според проучвания, ако ерекцията възниква по време на сън, а не по време на деня ( дори,
когато човек е изложен на стимулиращи фактори ), тогава проблемите са свързани единствено със стреса и други психологически причини.


5. Не знаете за кои “марки” става въпрос ?

Има един хитър начин, който може да ви спести посещението на лекарския кабинет и поставянето разни електроди върху пениса, за да се разбере дали причината е физиологическа
или се дължи на стреса.

Трика се състои в увиването на самозалепяща се ивица от пощенска марка върху вашия пенис. Това се прави непосредствено преди лягане. Ако на сутринта лентата е скъсана, значи малкия ви приятел си е съвсем наред и няма проблеми с ерекцията.

Ако обаче лентичката е съвсем здрава на сутринта, то остават два варианта или тя се е изхлузила по време на сън или е нямало ерекция
през нощта, което може да ви накара да се замислите за професионална консултация.

Ако все пак искате да се справите бързо и лесно и напълно безвредно с еректилната дисфункция, то се доверете на най-добрия секс стимулант Black Ant. Таблетките са изцяло натурални, и са с доказано действие. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-често срещаните сексуални проблеми при мъжете

Сексуалната дисфункция може да е свързана с липсата на възбуда, невъзможност до достигането на оргазъм и пр. Най-често срещаните пробл...