петък, 9 ноември 2018 г.

Любимите секс пози на мъжа са...



Харесваме секса по принцип и позата не е от чак толкова голямо значение. НО! Винаги има но и вие, мили дами, е време да го разберете. В случая "но"-то ще рече, че все пак съществуват едни определени секс пози, които наистина ни харесват повече от другите.
Ездачка: Когато ни попитат какво обичаме в секса, много от нас отговарят, че обичат, когато успяват да доставят удоволствие на жената. Именно позата ездачка поставя дамите на "шофьорското място" - там, където ги искаме, когато сме се разгорещили. Дамите поемат контрола и нагласят темпото така, както на тях им харесва. А нашите ръце са свободни да галят и докосват всичко. Има и бонус: при тази поза получаваме изглед, който допълнително ни възбужда.

Мисионерска: Да, стандартна е, но пък при нея ние контролираме нещата. Едновременно с това можем да ви целуваме и пак да се наслаждаваме на голото ви тяло. Много обичаме и когато партньорката ни налага темпото, въпреки че е отдолу. Добрият секс е като добрия разговор. Мисионерската поза ви позволява да комуникирате с телата си.
 хапчета за възбуждане
Обърната ездачка: Обратната версия на класическата ездачка също е една от най-любимите ни секс пози. От една страна ни дава прекрасната гледка, която имаме, когато го правим в кучешката поза, от друга можем да ви контролираме. Да, позата Обърната ездачка не дава възможност за визуален контакт и много докосване, но е приятен контраст на най-популярните пози.


Кучешката: При тази поза мъжете контролираме изцяло случващото се, регулираме темпото и т.н. Освен това Кучешката секс поза позволява по-дълбоко проникване, което ни кара да се чувстваме като крале в леглото. Някои жени също си падат по по-дълбоките усещания, но други - не чак толкова, затова е добре, когато хората разговарят помежду си и знаят кой какво харесва.

Изправена: Това не е най-удобната секс поза, но е идеална, когато имате нужда от секс тук и сега. Веднага. Когато някоя жена ни се метне още от вратата и няма време да изчака за по-удобно място, ние, мъжете, се побъркваме и започваме да се чувстваме като супергерои. Бързият секс е чудесен, когато сте прави. А мъжете обичат да са прави във всяко едно отношение.

Лъжички: Твърди се, че тази поза е най-интимна, а и е най-лесна, когато ни се прави секс, но сме в мързеливо настроение. А и когато всичко приключи, можем да се отпуснем в сладка дрямка така, както сме.
На пилон: Само така се нарича и, разбира се, не включва пилон. Просто е нужен стол, на който да седнем, а вие да ни яхнете. Така се създава впечатлението, че жената властва над мъжа. Бонусът спрямо стандартната Ездачка е, че мъжът е изправен и има повече възможности за целувки и докосвания.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-често срещаните сексуални проблеми при мъжете

Сексуалната дисфункция може да е свързана с липсата на възбуда, невъзможност до достигането на оргазъм и пр. Най-често срещаните пробл...