вторник, 30 октомври 2018 г.

Как да се справите с еректилната дисфункция?


Еректилна дисфункция

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАМ  ЗА ПРОБЛЕМИТЕ С ЕРЕКЦИЯТА

Еректилната дисфункция (ЕД) е неспособност за получаване и/или задържане на ерекция, достатъчна за осъществяване на успешен полов акт. Преди беше обичайно проблеми, свързани с ерекцията да бъдат наричани „импотентност”. Сега по-често използваният термин е еректилна дисфункция.  ЕД може да бъде признак на здравни проблеми. Това може да означава, че кръвоносните Ви съдове са запушени. Може да значи, че имате увреждане на нервите вследствие на диабет. Ако не посетите лекар, тези проблеми ще останат нелекувани.
ЕД е медицински проблем. Вашият лекар може да Ви помогне. Той може да Ви предложи няколко нови  лечения. За много мъже отговорът просто се състои в това да вземат хапче.  Други трябва да опитат две или три алтернативи, преди да открият това, което в техния случай действа. Намирането на правилното лечение може да отнеме време.
ерекция

КАК  ВЪЗНИКВА  ЕРЕКЦИЯТА?
Хормони, кръвоносни съдове, нерви и мускули трябва да работят в синхрон, за да се стигне до ерекция. Началото на ерекцията започва от мозъка Ви, който изпраща нервен сигнал до пениса, когато почувства сексуално стимулиране. Допирът може да причини възбуда. Друг отключващ елемент може да бъде нещо, което чувате или виждате. Това може да се предизвика и от сексуална помисъл или представа.
Нервният импулс  кара мускулите вътре в пениса да се отпуснат и пропуска кръвния поток във вътрешността на пениса. Кръвта се събира в тази тъкан както водата се просмуква в гъба за миене. Пенисът става по-голям и по-твърд, подобно на надут балон. След това вените се затварят, за да не се позволи оттичане на кръвта.  След оргазъм, или след преминаването на сексуалната възбуда, вените отново се отварят и кръвта протича обратно в тялото. 

    
КАКВО ПРИЧИНЯВА ЕРЕКТИЛНА ДИСФУНКЦИЯ?
Много различни състояния могат да доведат до ЕД. Повечето от причините за ЕД представляват здравни проблеми, които изискват лечение, за да се избегнат по-сериозни усложнения от ЕД.

    Високото кръвно налягане и високите нива на холестерол могат да увредят артериите, които доставят кръв към пениса.
    Диабетът уврежда кръвоносните съдове и нервите, които контролират ерекцията.
    Злоупотребата с алкохол и наркотици могат да доведат  до ЕД поради увреждане на кръвоносните съдове и увреждане на нервите, които контролират ерекциите.
    Някои лекарства  (антидепресанти или лекарства за високо кръвно налягане) могат да причинят ЕД.  Лекарят Ви може да е в състояние да промени медикаментозното Ви лечение в такива случаи. Никога не прекъсвайте вземането на предписано  лекарство, без да го обсъдите с Вашия лекар.
    Вредните навици от рода на пушене, преяждане и избягване на физически упражнения също могат да допринесат за поява на ЕД.
    Всичко, което е лошо за сърцето Ви, също така е лошо и за Вашето сексуално здраве.
    Травма на гръбначния стълб може да доведе до ЕД поради прекъсване на нервните импулси.
    Лечения при рак на простатата, включващи облъчване и отстраняване на простатата, могат да увредят нервите, контролиращи ерекцията.
    Болести, засягащи нервните окончания, например множествена склероза, също могат да доведат до проблеми с ерекцията.
    Някои от случаите на ЕД могат да се дължат на занижено ниво на мъжкия хормон тестостерон.
    Преди битуваше мнението, че повечето  случаи на ЕД са в резултат на душевни или емоционални проблеми. Сега вече знаем, че  за ЕД има  физическа причина.  ЕД, от своя страна  може да доведе до депресия и притеснение, което допълнително да задълбочи вече съществуващата ЕД.
    Никой не трябва да приема, че ЕД е част от нормалния процес на остаряване на организма. Най-вероятно за това състояние има обуславяща причина.

Ако все пак искате да се справите бързо и лесно и напълно безвредно с еректилната дисфункция, то се доверете на най-добрия секс стимулант Black Ant. Таблетките са изцяло натурални, и са с доказано действие. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-често срещаните сексуални проблеми при мъжете

Сексуалната дисфункция може да е свързана с липсата на възбуда, невъзможност до достигането на оргазъм и пр. Най-често срещаните пробл...