петък, 2 ноември 2018 г.

3 алтернативни метода за подобряване на ерекцията



Около 1/5 от мъжете срещат затруднения с постигането и поддържането на ерекция. Възрастта се смята за основен фактор за еректилна дисфункция – 4% от мъжете, навлезли в 50-те, се сблъскват със симптоми на състоянието. 


Алтернативни методи, като прием на хранителни добавки, билкови лекарства или прилагане на акупунктура, показват положително действие при проблеми с ерекцията, сочат изследвания по темата. 
1. Хранителни добавки 

Смята се, че хранителни добавки, включително аминокиселината аргинин, биофлавоноиди, цинк, витамин С, витамин Е, и ленено брашно, имат благоприятен ефект за подобряване на еректилната функция. 

Според изследване някои мъже с проблеми с ерекцията, които имат ниски нива на хормона дехидроепиандростерон (DHEA), имат подобрение на състоянието си след прием на допълнителни дози от хормона.

Все още не са известни рисковете от дългосрочната употреба на DHEA, затова не всички експерти препоръчват използването му.


2. Билкови лекарства 


Полезно действие срещу еректилна дисфункция имат натуралните таблетки за ерекция от черна мравка Black Ant.
 Секс стимулантът ще ви помогне да имате силна, здрава и по-продължителна ерекция. Хапчетата са изцяло на билкова основа и нямат никакви странични ефекти.

3. Акупунктура 

Според изследвания акупунктурата помага при мъже с проблеми с ерекцията. 

С древния китайски метод се постига баланс на хормоните, възстановяване на нормалните функции на органите, увеличаване на кръвоснабдяването и др. 

Акупунктурата може да се прилага и при мъже, които имат нисък брой сперматозоиди. Чрез метода се постига стимулиране на сперматогенезата.

Ако се обмисля прилагането на алтернативна форма на лечение на еректилна дисфукция, тя задължително трябва да бъде обсъдена преди това с медицинско лице, подчертават експерти.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-често срещаните сексуални проблеми при мъжете

Сексуалната дисфункция може да е свързана с липсата на възбуда, невъзможност до достигането на оргазъм и пр. Най-често срещаните пробл...